HIROY´s stora nätverk av vassa konsulter marknadsförs i Maraton Media Network

HIROY´s stora nätverk av vassa konsulter marknadsförs i Maraton Media Network

HIROY är ett av de ledande bemannings- och rekryteringsföretagen nischade inom digital marknadsföring, utveckling och analys. Sedan starten har både HIROY´s nätverk av kompetenta konsulter inom SEO, SEM, Analytics, Programmering etc. växt och är idag ett av Sveriges främsta.

Samtidigt har fler och fler ehandlare, reklambyråer, digitala byråer och vanliga verksamheter med kompetensbehov inom marknad fått upp ögonen för HIROY.

Uppdraget:

Maraton har i uppgift att genom skräddarsytt innehåll och artiklar sprida både kunskap om tjänsten, branschen och HIROY´s funktion i den samma. Vi har jobbat med en kombinerad strategi där Dagenstech.se har varit basen för innehållet och LinkedIn varit den dedikerade trafikkanalen utöver Dagenstech.se´s befintliga trafik.

Resultat:

Strategin har varit slagkraftig för att bygga kännedomen om HIROY större. Med 10.000-tals visningar och läsningar av artiklarna under kampanjperioderna kan vi med säkerhet säga att få i målgruppen missat bolagets budskap.

Fredrik Montell (email)

Strateg & Digital Affärsutvecklare

Ambitiösa företag jobbar med oss.

+312%

Genom ett strategiskt arbete och kontinuerlig optimering av Renta.se har trafiken ökat >300% och Renta innehar 1:a-platsen för många strategiska sökbegrepp.

renta Detaljer
+157%

Efter att ha implementerat vår skräddarsydda digitala strategi för Hudvårdsinstitutet bevittnade vi imponerande resultat.

logo-1 Detaljer
+180%

FR2000 är alternativet till ISO-certifieringar och Maraton har i uppdrag att öka kännedomen och intresset för FR2000 inom deras målgrupp. Bara under Q2-Q3 2023 har vi mer än dubblat söktrafiken till FR2000.se

FR2000 Detaljer
10.000-tals visningar

Genom strategisk Native-annonsering på Dagenstech.se i kombination med LinkedIn-annonsering kunde Maraton prestera 10.000-tals visningar och 1000-tals lästa artiklar.

1 HIROY_Logotype_Black_RGB Detaljer
1000-tals leads

Maraton har sedan 10 år haft ett helhetsansvar för Allvärmetekniks digitala marknadsföring, från strategi till kraftfulla resultat!

allvarme Detaljer
+143%

Omfattande SEO och online marknadsföring för UFAB AB har bidragit till affärsmöjligheter som tidigare inte existerade.

ufab-ab Detaljer