Victor Wennberg

Victor Wennberg

Min passion och engagemang för kundnöjdhet präglar allt jag gör. Min bakgrund inom sporten, och framförallt fotbollen, har format mig till den jag är idag. Tävling och strävan efter att vara bäst har alltid varit en del av mitt liv. 

Efter några års studier på universitet i USA fortsatte min resa i restaurangbranschen. Där upptäckte jag tillfredsställelsen i att ge service och skapa upplevelser för gäster som i sin tur ledde till ökad försäljning. 

I branschen sedan 2011

Min första sju år i branschen gjorde jag som anställd på en byrå. Där spelade jag en nyckelroll i att etablera nya kundrelationer och starta kontor utomlands, samtidigt som jag ledde säljavdelningen i Sverige.

Att jobba nära kunden – eller bli kunden

Att arbeta nära kunder över tid har inte bara gett mig möjlighet att djupdyka i deras specifika branscher, utan också en chans att verkligen förstå kärnan i deras verksamheter. Detta har varit ovärderligt. Genom att sätta mig in i deras situationer, utmaningar och mål har jag kunnat skräddarsy min marknadsföringsstrategi för att bättre möta deras behov. Det har inte bara handlat om att applicera generella principer för marknadsföring, utan snarare att anpassa dessa principer utifrån en djup förståelse för varje unik situation. Vilket har gjort det möjligt för mig att leverera riktad och effektiv marknadsföring som verkligen gör skillnad för deras affärer.

Kundnöjdhet & resultat

Det som verkligen driver mig är min besatthet av kundnöjdhet och resultat. För mig handlar det inte bara om att leverera tjänster mot betalning, utan om att skapa verkligt och långsiktigt värde för varje kund. Jag ser varje projekt som en möjlighet att göra skillnad.

Förutom att jag är en specialist inom digital marknadsföring, är jag en person som alltid vill leverera bästa möjliga i allt jag gör.

Victor Wennberg (email)

Digital Strateg & Affärsutvecklare

Ambitiösa företag jobbar med oss.

+312%

Genom ett strategiskt arbete och kontinuerlig optimering av Renta.se har trafiken ökat >300% och Renta innehar 1:a-platsen för många strategiska sökbegrepp.

renta Detaljer
+157%

Efter att ha implementerat vår skräddarsydda digitala strategi för Hudvårdsinstitutet bevittnade vi imponerande resultat.

logo-1 Detaljer
+180%

FR2000 är alternativet till ISO-certifieringar och Maraton har i uppdrag att öka kännedomen och intresset för FR2000 inom deras målgrupp. Bara under Q2-Q3 2023 har vi mer än dubblat söktrafiken till FR2000.se

FR2000 Detaljer
10.000-tals visningar

Genom strategisk Native-annonsering på Dagenstech.se i kombination med LinkedIn-annonsering kunde Maraton prestera 10.000-tals visningar och 1000-tals lästa artiklar.

1 HIROY_Logotype_Black_RGB Detaljer
1000-tals leads

Maraton har sedan 10 år haft ett helhetsansvar för Allvärmetekniks digitala marknadsföring, från strategi till kraftfulla resultat!

allvarme Detaljer
+143%

Omfattande SEO och online marknadsföring för UFAB AB har bidragit till affärsmöjligheter som tidigare inte existerade.

ufab-ab Detaljer