Allvärmetekniks transformation in i en digital säljprocess.

Allvärmetekniks transformation in i en digital säljprocess.

Allvärmeteknik har funnits i över 40 år och huserar i egna fastigheter strax öster om Norrköping. På många sätt kan man säga att Allvärmeteknik är ett traditionellt företag inom värmepumpar och företaget har servat stora delar av Sverige från södra Stockholm och nedåt med energilösningar sedan start.

Allvärmeteknik jobbar idag med ledande varumärken och har flera personer på företaget med över 30 års erfarenhet. Vi väljer givetvis Allvärmeteknik och kan varmt rekommendera dem när det kommer till energilösningar för villan eller fritidshuset.

Uppdrag:

Vi har ansvarat för Allvärmetekniks digitala närvaro i över 10 år med målet att hela tiden attrahera nya kunder och leads. För Allvärmeteknik är inte metoden den viktiga utan att att vi faktiskt skapar nya leads både inom nyförsäljning av värmepumpar och service-arbeten löpande.

Utvecklingen:

Sedan starten har vi varje år kraftigt ökat trafiken till webbplatsen samt det antal leads som inkommer till verksamheten via formulär, mail och telefon.

Digital Marknadsföring med ett helhetsansvar

Listan kan göras lång men om vi ska sammanfatta den så säger vi ”Ett partnerskap för den digitala marknadsföringen”.

Fredrik Montell (email)

Strateg & Digital Affärsutvecklare

Ambitiösa företag jobbar med oss.

+312%

Genom ett strategiskt arbete och kontinuerlig optimering av Renta.se har trafiken ökat >300% och Renta innehar 1:a-platsen för många strategiska sökbegrepp.

renta Detaljer
+157%

Efter att ha implementerat vår skräddarsydda digitala strategi för Hudvårdsinstitutet bevittnade vi imponerande resultat.

logo-1 Detaljer
+180%

FR2000 är alternativet till ISO-certifieringar och Maraton har i uppdrag att öka kännedomen och intresset för FR2000 inom deras målgrupp. Bara under Q2-Q3 2023 har vi mer än dubblat söktrafiken till FR2000.se

FR2000 Detaljer
10.000-tals visningar

Genom strategisk Native-annonsering på Dagenstech.se i kombination med LinkedIn-annonsering kunde Maraton prestera 10.000-tals visningar och 1000-tals lästa artiklar.

1 HIROY_Logotype_Black_RGB Detaljer
1000-tals leads

Maraton har sedan 10 år haft ett helhetsansvar för Allvärmetekniks digitala marknadsföring, från strategi till kraftfulla resultat!

allvarme Detaljer
+143%

Omfattande SEO och online marknadsföring för UFAB AB har bidragit till affärsmöjligheter som tidigare inte existerade.

ufab-ab Detaljer