Maraton – en effektiv Google Ads-byrå

Maraton – en effektiv Google Ads-byrå

Google Ads är mer än bara en kampanj. Vi är experter på och förstår hur man navigerar i detta dynamiska landskap för att skapa resultat som räknas. Med vår expertis som Google ads-byrå, hjälper vi företag att synas där det betyder mest – i toppen av Googles sökresultat.

Varför annonsering på Google är viktigt för ditt företag

När potentiella kunder söker efter produkter eller tjänster online, är det första de ofta möts av Google Ads. Dessa annonser är avgörande för att locka trafik och konverteringar. Genom att annonsera på Google Ads kan du:

 • Nå rätt målgrupp: Med annonsering på Google, och andra sökmotorer, kan du rikta dina annonser mot specifika sökord, geografiska områden och användarprofiler, vilket ökar sannolikheten för att nå din målgrupp.

 • Öka synligheten snabbt: Till skillnad från sökmotoroptimering, ger Google Ads omedelbar synlighet. Så snart din kampanj är live, kan ditt företag börja synas i toppen av sökresultaten.

 • Flexibel budgetkontroll: Google är känt för sin anpassningsbara budgetkontroll. Du bestämmer hur mycket du vill spendera per dag eller per klick, vilket gör det till en tillgänglig lösning för alla storlekar av företag.

 • Mätbara resultat: Med detaljerad spårning och analyser, kan du enkelt se vilka annonser som ger bäst resultat och justera din strategi för maximal ROI.

Absolut! Vårt team har kompetensen att skräddarsy Google Ads-kampanjer för både lokala marknader och globala målgrupper, vilket säkerställer maximal synlighet och relevans.

Tid till resultat varierar, men många kunder börjar se förbättringar inom några veckor efter kampanjstart. Vi arbetar kontinuerligt för att optimera kampanjerna för att accelerera resultat och uppnå långsiktiga mål.

Maraton som Google Ads-byrå

Vi erbjuder en helhetslösning för annonsering på Google. Från sökordsannonsering till remarketing och Google Shopping, våra tjänster innefattar bland annat:

 • Sökordsannonsering: Vi optimerar dina kampanjer för relevanta sökord för att säkerställa att dina annonser visas för rätt publik.

 • Kreativ annonsering: Vi skapar engagerande och övertygande annonstexter och visuella element som fångar uppmärksamheten hos potentiella kunder.

 • Budget och budhantering: Vi hanterar din budget effektivt för att maximera din avkastning och minimera slöseri.

 • Analys och optimering: Kontinuerlig övervakning och optimering av kampanjprestanda för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Varför välja oss som din Google Ads-byrå

Välj oss för att få en partner som inte bara förstår Google Ads utan också dina affärsbehov. Vår erfarenhet, kombinerat med en djupgående förståelse för sökmotormarknadsföring, gör oss till det självklara valet. Vi strävar efter att alltid vara tillgängliga för våra kunder och deras behov.

Med oss får du:

 • Skräddarsydda strategier: Vi skapar unika kampanjer som är skräddarsydda för ditt företags mål och budget.

 • Transparens och resultatdriv: Vi tror på fullständig transparens och fokuserar på att leverera mätbara resultat.

 • Erfaren expertis: Vårt team har omfattande erfarenhet och kunskap inom Google Ads och är ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och bästa praxis.

Klick-kostnaden (CPC) varierar beroende på flera faktorer såsom konkurrens inom branschen, valda sökord och geografiskt fokus. På Maraton Group arbetar vi med att skapa skräddarsydda lösningar som passar din budget och dina mål.

Vi glänser med över 20 års erfarenhet inom digital marknadsföring. Vår unika arbetsmetod fokuserar på faktiska affärsresultat, och vi anpassar våra Google Ads-strategier efter varje kunds specifika behov och mål.

Vi använder avancerade mätverktyg och analyser för att spåra nyckeltal som konverteringsfrekvenser, klickfrekvens och avkastning på investeringen (ROI). Vår målsättning är att ständigt optimera kampanjerna för att uppnå högsta möjliga affärsresultat.

Varför kombinera Google Ads med SEO?

 • Maximera synlighet: Genom att använda både Google Ads och SEO, kan ditt företag dominera både de betalda och de organiska sökresultaten. Detta ökar din synlighet och chanserna att nå ut till potentiella kunder.

 • Kortsiktiga och långsiktiga resultat: Medan annonsering på Google ger omedelbara resultat, bygger sökmotoroptimering upp din närvaro över tid. Denna kombination säkerställer att du får både omedelbar trafik och långsiktig synlighet.

 • Insikter och data: Google Ads ger värdefull data som kan användas för att förbättra din SEO-strategi. Förståelsen för vilka sökord som konverterar bäst i dina Google ads-kampanjer kan ge dig en fördel i ditt SEO-arbete.

 • Kostnadseffektivitet: Genom att kombinera betalda och organiska strategier kan du optimera din budget för digital marknadsföring och få en högre avkastning på din investering.

Hur vi kombinerar Google Ads och SEO för våra kunder

 • Sökordsstrategi: Vi använder data från Google Ads för att identifiera högpresterande sökord och implementerar dessa i vår SEO-strategi. Detta innebär att vi kontinuerligt optimerar ditt innehåll för att rikta sig mot de mest värdefulla och relevanta söktermerna.

 • Innehållsskapande: Vi skapar innehåll som inte bara är SEO-vänligt utan också optimerat för Google Ads. Detta dubbla fokus säkerställer att ditt innehåll är effektivt både för att locka organisk trafik och för att konvertera betald trafik.

 • Användarupplevelse: Vi utvecklar landningssidor som inte bara är optimerade för konverteringar från annonseringen men som också följer SEO-praxis. Detta förbättrar användarupplevelsen och stöder din övergripande närvaro online.

 • Datadriven optimering: Vi tar beslut baserat på aktuell data. Vi analyserar ständigt prestanda från både annonseringen i sökmotorer och SEO för att förstå hur vi kan optimera båda strategierna. Genom dataanalys säkerställer vi att vi är proaktiva i vår marknadsföring och ständigt justerar för bästa möjliga resultat.

 • Integrerad rapportering: Vår rapportering integrerar data från både SEM och SEO, vilket ger en helhetsvy av din närvaro på sökmotorer. Detta hjälper oss och dig att förstå hur de olika komponenterna i din digitala marknadsföringsstrategi samverkar.

Frågor och svar när du väljer Google Ads-byrå

Vi börjar med en djupgående analys av varje kunds bransch, konkurrens och målgrupp. Vår erfarenhet spänner över flera branscher, vilket ger oss en unik förmåga att skapa skräddarsydda och effektiva kampanjer.

Absolut! Google Ads är mycket flexibelt och kan anpassas för företag av alla storlekar. Vi hjälper små och medelstora företag att maximera sin budget och nå relevanta målgrupper effektivt.

Är du redo att ta din närvaro online till nästa nivå? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss visa hur.

Marcus Dahlman (email)

Ambitiösa företag jobbar med oss.

+312%

Genom ett strategiskt arbete och kontinuerlig optimering av Renta.se har trafiken ökat >300% och Renta innehar 1:a-platsen för många strategiska sökbegrepp.

renta Detaljer
+157%

Efter att ha implementerat vår skräddarsydda digitala strategi för Hudvårdsinstitutet bevittnade vi imponerande resultat.

logo-1 Detaljer
+180%

FR2000 är alternativet till ISO-certifieringar och Maraton har i uppdrag att öka kännedomen och intresset för FR2000 inom deras målgrupp. Bara under Q2-Q3 2023 har vi mer än dubblat söktrafiken till FR2000.se

FR2000 Detaljer
10.000-tals visningar

Genom strategisk Native-annonsering på Dagenstech.se i kombination med LinkedIn-annonsering kunde Maraton prestera 10.000-tals visningar och 1000-tals lästa artiklar.

1 HIROY_Logotype_Black_RGB Detaljer
1000-tals leads

Maraton har sedan 10 år haft ett helhetsansvar för Allvärmetekniks digitala marknadsföring, från strategi till kraftfulla resultat!

allvarme Detaljer
+143%

Omfattande SEO och online marknadsföring för UFAB AB har bidragit till affärsmöjligheter som tidigare inte existerade.

ufab-ab Detaljer