Om Maraton Group

Om Maraton Group

Vi är inte bara en marknadsföringsbyrå; vi är en grupp engagerade individer som tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder. Vår fokus ligger på att skapa verklig och mätbar tillväxt för våra partners.

Maraton Group – En marknadsföringsbyrå för företag

Hos oss handlar det om mer än bara affärer. Vi strävar efter att förstå varje kunds unika behov och visioner. Genom att arbeta nära våra kunder, skapar vi skräddarsydda strategier som inte bara når kortsiktiga mål, utan även skapar en hållbar framtida tillväxt. Vi ser oss själva som en del av ditt team, engagerade i din framgång över tid.

Vår expertis sträcker sig över olika former av digitala tjänster, från sökmotoroptimering och Google Ads till Paid Social Media (betald annonsering på sociala medier) samt webbutveckling. Varje projekt vi tar oss an drivs av vårt engagemang för kvalitet och resultat. Vår erfarenhet och kreativitet kombineras för att leverera resultat som inte bara syns, utan som också gör skillnad.

På Maraton Group tror vi att de bästa resultaten uppnås genom samarbete, därför är tillgänglighet för oss väldigt viktigt. Vi är här för att lyssna, förstå och agera för att nå era affärsmässiga mål. Låt oss ta ditt varumärke framåt och skapa affärsresultat som gör skillnad.

Bli en del av vår resa – där varje steg räknas. Marknadsföring är ingen sprint, det är ett maraton.

Victor Wennberg (email)

Digital Strateg & Affärsutvecklare

Ambitiösa företag jobbar med oss.

+312%

Genom ett strategiskt arbete och kontinuerlig optimering av Renta.se har trafiken ökat >300% och Renta innehar 1:a-platsen för många strategiska sökbegrepp.

renta Detaljer
+157%

Efter att ha implementerat vår skräddarsydda digitala strategi för Hudvårdsinstitutet bevittnade vi imponerande resultat.

logo-1 Detaljer
+180%

FR2000 är alternativet till ISO-certifieringar och Maraton har i uppdrag att öka kännedomen och intresset för FR2000 inom deras målgrupp. Bara under Q2-Q3 2023 har vi mer än dubblat söktrafiken till FR2000.se

FR2000 Detaljer
10.000-tals visningar

Genom strategisk Native-annonsering på Dagenstech.se i kombination med LinkedIn-annonsering kunde Maraton prestera 10.000-tals visningar och 1000-tals lästa artiklar.

1 HIROY_Logotype_Black_RGB Detaljer
1000-tals leads

Maraton har sedan 10 år haft ett helhetsansvar för Allvärmetekniks digitala marknadsföring, från strategi till kraftfulla resultat!

allvarme Detaljer
+143%

Omfattande SEO och online marknadsföring för UFAB AB har bidragit till affärsmöjligheter som tidigare inte existerade.

ufab-ab Detaljer