FR2000 är alternativet till ISO

FR2000 är alternativet till ISO

FR2000 är ett helsvenskt certifieringsalternativ till exempelvis ISO. FR2000 är erkänt och gångbart för att delta i bland annat offentliga upphandlingar. FR2000 kravstandard förvaltas av en ekonomisk förening där medlemsföretagen utser en styrelse och ett råd. Föreningens uppgift är att utveckla FR2000 och göra standarden attraktiv och tillgänglig för så många företag som möjligt.

Uppdrag:

Maraton ansvarar för den digitala marknadsföringen och närvaron online. Det innebär att jobba med allt ifrån löpande strategiutveckling till att kontinuerligt jobba med SEO, Google Ads, Native-annonsering och uppföljning.

Utvecklingen:

Förutom att optimera webbplatsen utifrån ett kundperspektiv, skapa innehåll som publicerats i valda medier har Maraton ökat söktrafiken till webbplatsen med 180% vilket är mer än en dubblering.

SEO med ett helhetsansvar

  • Strategisk sökordsanalys
  • Konkurrentanalys
  • Teknisk genomgång och optimering av webbplatsens struktur, hastighet och markup
  • Copywriting – Optimering av webbplatsens innehåll för att möta den strategiska sökordsanalysen
  • Copywriting – Skapande av nytt innehåll för att möta den strategiska sökordsanalysen
  • Externa länkar och popularitet

Native-annonsering i Maraton Media Network

Fredrik Montell (email)

Strateg & Digital Affärsutvecklare

Ambitiösa företag jobbar med oss.

+312%

Genom ett strategiskt arbete och kontinuerlig optimering av Renta.se har trafiken ökat >300% och Renta innehar 1:a-platsen för många strategiska sökbegrepp.

renta Detaljer
+157%

Efter att ha implementerat vår skräddarsydda digitala strategi för Hudvårdsinstitutet bevittnade vi imponerande resultat.

logo-1 Detaljer
+180%

FR2000 är alternativet till ISO-certifieringar och Maraton har i uppdrag att öka kännedomen och intresset för FR2000 inom deras målgrupp. Bara under Q2-Q3 2023 har vi mer än dubblat söktrafiken till FR2000.se

FR2000 Detaljer
10.000-tals visningar

Genom strategisk Native-annonsering på Dagenstech.se i kombination med LinkedIn-annonsering kunde Maraton prestera 10.000-tals visningar och 1000-tals lästa artiklar.

1 HIROY_Logotype_Black_RGB Detaljer
1000-tals leads

Maraton har sedan 10 år haft ett helhetsansvar för Allvärmetekniks digitala marknadsföring, från strategi till kraftfulla resultat!

allvarme Detaljer
+143%

Omfattande SEO och online marknadsföring för UFAB AB har bidragit till affärsmöjligheter som tidigare inte existerade.

ufab-ab Detaljer