En seriös byrå för digital marknadsföring

En seriös byrå för digital marknadsföring

Som din digitala marknadsföringsbyrå, är vi experter på att leverera integrerade och skräddarsydda lösningar för SEO, SEM, och Paid Social Media. Vår erfarenhet och expertis säkerställer att ditt varumärke når sin fulla potential online.

Varför välja oss som digital byrå:

  • Expertis: Över två decenniers erfarenhet inom digital marknadsföring.
  • Helhetslösningar: Från strategiutveckling till genomförande och analys.
  • Resultatfokuserad: Vi drivs av att leverera mätbara, långsiktiga och hållbara resultat.
  • Kundanpassade lösningar: Varje strategi är unikt anpassad till ditt varumärke och dina affärsmål.

Anlita Maraton som SEO-byrå:

Vi förstår vikten av att synas där dina kunder letar. Genom vår SEO-strategi, som grundar på år av erfarenhet och kunskap, optimerar vi din webbplats för att säkerställa högsta möjliga ranking i sökmotorer. Med en kombination av teknisk SEO, on-page SEO, off-page SEO och kontinuerlig analys, säkerställer vi att din webbplats inte bara attraherar, utan också behåller och konverterar din målgrupp. LÄS VIDARE OM SEO HÄR.

Anlita Maraton som SEM-byrå:

Vår SEM-strategi, som omfattar Google Ads, fokuserar på att maximera din synlighet i sökmotorernas betalda sökresultat. Med noggrann sökordsanalys och anpassade annonser, skräddarsyr vi kampanjer för att nå din specifika målgrupp. Vårt mål är att driva relevant trafik till din webbplats och optimera din ROI (Return on Investment). LÄS VIDARE OM SEM HÄR.

Maraton som Paid Social-byrå:

Vårt team av Paid Social-experter skapar engagerande och målgruppsanpassade kampanjer på plattformar som Facebook, Instagram och LinkedIn. Genom att kombinera kreativitet med data-drivna insikter, säkerställer vi att ditt varumärke inte bara syns, utan också engagerar och konverterar. LÄS VIDARE HÄR.

Push och pull-marknadsföring som en 360-lösning:

På Maraton Group kombinerar vi gärna push- och pull-marknadsföring för att erbjuda en komplett 360-lösning. Medan vår Pull-strategi lockar kunder genom organisk synlighet och högklassig SEO, använder vår Push-strategi betalda annonser för att aktivt nå ut till och engagera din målgrupp. Denna integrerade strategi säkerställer att ditt varumärke når och engagerar kunder på alla stadier i deras köpresor.

Kontakta oss:

Låt oss tillsammans skapa framgångsrika resultat för ditt varumärke. Kontakta Maraton Group idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med din digitala närvaro.

Victor Wennberg (email)

Digital Strateg & Affärsutvecklare

Ambitiösa företag jobbar med oss.

+312%

Genom ett strategiskt arbete och kontinuerlig optimering av Renta.se har trafiken ökat >300% och Renta innehar 1:a-platsen för många strategiska sökbegrepp.

renta Detaljer
+157%

Efter att ha implementerat vår skräddarsydda digitala strategi för Hudvårdsinstitutet bevittnade vi imponerande resultat.

logo-1 Detaljer
+180%

FR2000 är alternativet till ISO-certifieringar och Maraton har i uppdrag att öka kännedomen och intresset för FR2000 inom deras målgrupp. Bara under Q2-Q3 2023 har vi mer än dubblat söktrafiken till FR2000.se

FR2000 Detaljer
10.000-tals visningar

Genom strategisk Native-annonsering på Dagenstech.se i kombination med LinkedIn-annonsering kunde Maraton prestera 10.000-tals visningar och 1000-tals lästa artiklar.

1 HIROY_Logotype_Black_RGB Detaljer
1000-tals leads

Maraton har sedan 10 år haft ett helhetsansvar för Allvärmetekniks digitala marknadsföring, från strategi till kraftfulla resultat!

allvarme Detaljer
+143%

Omfattande SEO och online marknadsföring för UFAB AB har bidragit till affärsmöjligheter som tidigare inte existerade.

ufab-ab Detaljer