Effektiva SEO-strategier för att maximera din digitala närvaro

Våra SEO-specialister skräddarsyr strategier för att matcha ditt varumärkes specifika behov. Genom att använda de mest effektiva teknikerna inom on-page, off-page och teknisk SEO, säkerställer vi att din webbplats når toppositioner på Google.

Berätta om era behov på ett intro-möte:

  40+
  nöjda kunder
  15+
  års erfarenhet
  8+
  erfarna konsulter

  Vad säger våra kunder om oss?

  Free Icon Seo 4693059

  SEO

  Vi täcker hela spektrumet av SEO, inklusive teknisk optimering, on-page och off-page strategier. Vi specialiserar oss på lokala SEO-taktiker, e-handelslösningar, och nationell/global synlighet.

  • Teknisk SEO
  • Onpage SEO
  • Offpage SEO
  • Lokala SEO-strategier
  Free Icon Seo Sem 2065148

  SEM

  Vi erbjuder omfattande SEM-tjänster, optimerar sökordsstrategier och skapar effektiva PPC-kampanjer för att maximera synlighet och ROI över både nationella och globala marknader.

  • Google Ads
  • Bing Ads
  • Youtube-annosering
  • Google Shopping
  Free Icon Social Media Marketing 6104397

  Paid Social

  Maraton Group erbjuder en integrerad helhetslösning för Paid Social, anpassad för att engagera och konvertera din målgrupp på plattformar som Facebook, Instagram, LinkedIn och mer, för att effektivt bygga ditt varumärke och driva resultat.

  • Annonsering på Instagram
  • TikTok-annonsering
  • Annonsering på LinkedIn
  • Retargeting

  Ambitiösa företag jobbar med oss:

  Specialister på SEO – Höj er webbplats rankning på Google för ökad digital synlighet

  Som en ledande SEO byrå är vi experter på att skapa skräddarsydda SEO-strategier som lyfter ditt varumärkes närvaro på Google. Vårt team av SEO-specialister fokuserar på alla aspekter av sökoptimering, inklusive on-page SEO för att optimera innehållet på din webbplats, teknisk SEO för att förbättra webbplatsens infrastruktur, och off-page SEO för att bygga auktoritet genom backlinks. Genom att integrera dessa strategier hjälper vi ditt företag att inte bara ranka högre på Google utan också att attrahera och engagera rätt målgrupp.

  Vi granskar och förstår Googles algoritmer och SEO-trender, vårt mål är att säkerställa att din webbplats inte bara är synlig utan också levererar konverterande trafik och förbättrar din ROI. Våra SEO-strategier är utformade för att möta dina specifika affärsbehov och mål, vare sig du behöver en helhetslösning för din digitala marknadsföring eller specifik expertis inom sökoptimering.

  SEO byrå med specialisering på on-page, off-page och teknisk SEO för högre ranking på Google

  Ambitiösa företag jobbar med oss.

  +312%

  Genom ett strategiskt arbete och kontinuerlig optimering av Renta.se har trafiken ökat >300% och Renta innehar 1:a-platsen för många strategiska sökbegrepp.

  renta Detaljer
  +157%

  Efter att ha implementerat vår skräddarsydda digitala strategi för Hudvårdsinstitutet bevittnade vi imponerande resultat.

  logo-1 Detaljer
  +180%

  FR2000 är alternativet till ISO-certifieringar och Maraton har i uppdrag att öka kännedomen och intresset för FR2000 inom deras målgrupp. Bara under Q2-Q3 2023 har vi mer än dubblat söktrafiken till FR2000.se

  FR2000 Detaljer
  10.000-tals visningar

  Genom strategisk Native-annonsering på Dagenstech.se i kombination med LinkedIn-annonsering kunde Maraton prestera 10.000-tals visningar och 1000-tals lästa artiklar.

  1 HIROY_Logotype_Black_RGB Detaljer
  1000-tals leads

  Maraton har sedan 10 år haft ett helhetsansvar för Allvärmetekniks digitala marknadsföring, från strategi till kraftfulla resultat!

  allvarme Detaljer
  +143%

  Omfattande SEO och online marknadsföring för UFAB AB har bidragit till affärsmöjligheter som tidigare inte existerade.

  ufab-ab Detaljer

  Vi heter Maraton Group men vi springer endast digitala långlopp.

  Maraton Group är ett ägarlett svenskt företag specialiserat på att hjälpa ambitiösa företag att växa genom digital marknadsföring. Vårt team har tillsammans 100-tals år av relevant erfarenhet. Från byråvärlden, entreprenörsskap men även från roller som marknadschefer och försäljningschefer.

  Vi har funnits i några år nu och ägs av Victor, Fredrik och Marcus. Vi har kontor i både Göteborg och i Varberg. Om vi fick önska har vi ett kontor i Spanien också, inom kort.

  Vi är stora nog att vara en trygg leverantör och små nog att bry oss om varje kund.