Skräddarsydda marknadsföringsstrategier med oss som Paid Social byrå

Som en ledande byrå inom Paid Social, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att förvandla ditt företags digitala närvaro genom effektiv annonsering på sociala medier.

Berätta om era behov på ett intro-möte:

  40+
  nöjda kunder
  15+
  års erfarenhet
  8+
  erfarna konsulter

  Vad säger våra kunder om oss?

  Free Icon Seo 4693059

  SEO

  Vi täcker hela spektrumet av SEO, inklusive teknisk optimering, on-page och off-page strategier. Vi specialiserar oss på lokala SEO-taktiker, e-handelslösningar, och nationell/global synlighet.

  • Teknisk SEO
  • Onpage SEO
  • Offpage SEO
  • Lokala SEO-strategier
  Free Icon Seo Sem 2065148

  SEM

  Vi erbjuder omfattande SEM-tjänster, optimerar sökordsstrategier och skapar effektiva PPC-kampanjer för att maximera synlighet och ROI över både nationella och globala marknader.

  • Google Ads
  • Bing Ads
  • Youtube-annosering
  • Google Shopping
  Free Icon Social Media Marketing 6104397

  Paid Social

  Maraton Group erbjuder en integrerad helhetslösning för Paid Social, anpassad för att engagera och konvertera din målgrupp på plattformar som Facebook, Instagram, LinkedIn och mer, för att effektivt bygga ditt varumärke och driva resultat.

  • Annonsering på Instagram
  • TikTok-annonsering
  • Annonsering på LinkedIn
  • Retargeting

  Ambitiösa företag jobbar med oss:

  Specialister på Paid Social Media – Vi driver er tillväxt genom målinriktad annonsering på sociala medier

  I en era där digital närvaro är kritisk för företags framgång, står vi som Paid Social byrå redo att maximera er närvaro och affärsmöjligheter online. Genom skräddarsydda annonseringskampanjer på ledande sociala medieplattformar som Meta (Facebook, Instagram), Pinterest,och LinkedIn, hjälper vi er att effektivt nå och engagera med er målgrupp oavsett geografisk placering.

  Med en djup förståelse för kraften i annonsering på sociala medier, skapar vårt team av erfarna strateger och kreatörer engagerande och målmedvetet innehåll. Våra anpassade strategier och taktiker är utformade för att spegla ert varumärkes unika värden och drivkraft, säkerställa en framträdande digital närvaro och skapa verkliga affärsresultat.

  Vi erbjuder flexibla lösningar för digital marknadsföring anpassade efter era specifika behov. Oavsett om ni söker en helhetspartner för all er digital marknadsföring eller specifik expertis inom Paid Social, anpassar vi oss för att erbjuda optimala resultat och en ökad ROI.

  Utforska hur vi kan förvandla ert varumärkes digitala närvaro och öppna upp nya affärsmöjligheter genom skräddarsydd och effektiv annonsering på sociala medier.

  Nationell specialistbyrå inom Paid Social Media, expertis inom Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest annonsering

  Ambitiösa företag jobbar med oss.

  +312%

  Genom ett strategiskt arbete och kontinuerlig optimering av Renta.se har trafiken ökat >300% och Renta innehar 1:a-platsen för många strategiska sökbegrepp.

  renta Detaljer
  +157%

  Efter att ha implementerat vår skräddarsydda digitala strategi för Hudvårdsinstitutet bevittnade vi imponerande resultat.

  logo-1 Detaljer
  +180%

  FR2000 är alternativet till ISO-certifieringar och Maraton har i uppdrag att öka kännedomen och intresset för FR2000 inom deras målgrupp. Bara under Q2-Q3 2023 har vi mer än dubblat söktrafiken till FR2000.se

  FR2000 Detaljer
  10.000-tals visningar

  Genom strategisk Native-annonsering på Dagenstech.se i kombination med LinkedIn-annonsering kunde Maraton prestera 10.000-tals visningar och 1000-tals lästa artiklar.

  1 HIROY_Logotype_Black_RGB Detaljer
  1000-tals leads

  Maraton har sedan 10 år haft ett helhetsansvar för Allvärmetekniks digitala marknadsföring, från strategi till kraftfulla resultat!

  allvarme Detaljer
  +143%

  Omfattande SEO och online marknadsföring för UFAB AB har bidragit till affärsmöjligheter som tidigare inte existerade.

  ufab-ab Detaljer

  Vi heter Maraton Group men vi springer endast digitala långlopp.

  Maraton Group är ett ägarlett svenskt företag specialiserat på att hjälpa ambitiösa företag att växa genom digital marknadsföring. Vårt team har tillsammans 100-tals år av relevant erfarenhet. Från byråvärlden, entreprenörsskap men även från roller som marknadschefer och försäljningschefer.

  Vi har funnits i några år nu och ägs av Victor, Fredrik och Marcus. Vi har kontor i både Göteborg och i Varberg. Om vi fick önska har vi ett kontor i Spanien också, inom kort.

  Vi är stora nog att vara en trygg leverantör och små nog att bry oss om varje kund.