Yasemin Lundgren

Yasemin Lundgren

Min egen resa inleddes inom restaurangbranschen, där jag inte bara upptäckte glädjen i att erbjuda service utan också fann att jag blomstrar i en fartfylld miljö och älskar att interagera med människor.

Därefter tog jag steget till en av Sveriges största grossister, där jag började på en ny avdelning som den tredje personen och lämnade som den femtonde. Att få vara med på hela resan från start gav mig ovärderlig erfarenhet och en djup förståelse för hur man bygger och utvecklar framgångsrik business.

Social kompetens & kommunikation

Min främsta egenskap är absolut min sociala kompetens – mig kan du placera var som helst och med vem som helst. Att kommunicera, tänka innovativt och lösningsorienterat är naturliga aspekter av min personlighet. Som Content Manager på Maraton Group är jag kreativ och självutnämnd nörd när det kommer till sociala medier. För mig är det viktigt att hålla mig uppdaterad med de senaste trenderna och trivs med att skapa engagerande innehåll.

Precis som mina kollegor drivs jag av att skapa värde. Varje projekt ses som en möjlighet att göra en verklig skillnad, och det är denna inställning som jag tror gör mig till en värdefull del av vårt team och en uppskattad partner för våra kunder.

yasemin lundgren (email)

Ambitiösa företag jobbar med oss.

+312%

Genom ett strategiskt arbete och kontinuerlig optimering av Renta.se har trafiken ökat >300% och Renta innehar 1:a-platsen för många strategiska sökbegrepp.

renta Detaljer
+157%

Efter att ha implementerat vår skräddarsydda digitala strategi för Hudvårdsinstitutet bevittnade vi imponerande resultat.

logo-1 Detaljer
+180%

FR2000 är alternativet till ISO-certifieringar och Maraton har i uppdrag att öka kännedomen och intresset för FR2000 inom deras målgrupp. Bara under Q2-Q3 2023 har vi mer än dubblat söktrafiken till FR2000.se

FR2000 Detaljer
10.000-tals visningar

Genom strategisk Native-annonsering på Dagenstech.se i kombination med LinkedIn-annonsering kunde Maraton prestera 10.000-tals visningar och 1000-tals lästa artiklar.

1 HIROY_Logotype_Black_RGB Detaljer
1000-tals leads

Maraton har sedan 10 år haft ett helhetsansvar för Allvärmetekniks digitala marknadsföring, från strategi till kraftfulla resultat!

allvarme Detaljer
+143%

Omfattande SEO och online marknadsföring för UFAB AB har bidragit till affärsmöjligheter som tidigare inte existerade.

ufab-ab Detaljer